در هر ساختمان مکانهایی هستند که لازم است همواره روشن باشند و تاریکی در این مکان ها خطر ایجاد حادثه را افزایش میدهد. در اصطلاح استاندارد، به این مکانها High risk area گفته میشود. برای مثال، راه پله در ساختمانهای بلند باید همواره روشن باشد تا در مواقع خطر که امکان استفاده از آسانسور وجود ندارد، بتوان از راه پله استفاده نمود. سایر بخشهای مهم یک ساختمان نیز میتوانند در صورت قطع برق همچنان روشن بمانند. سرویس بهداشتی و حمام از دیگر مواردی است که قطع برق در آنها میتواند مشکل ساز شود.
روشنایی اضطراری ساختمان را به دو صورت میتوان راهاندازی نمود. روش اول که کمتر متداول است، استفاده از باتری مرکزی و شارژر متصل به آن است. کلیه روشناییها در مکانهای حساس با استفاده از باتری روشن میشوند و در زمان قطع برق نیز قابل استفاده هستند. این روش دارای این مزیت است که نیازی به بررسی دورهای چراغهای اضطراری نیست و تنها کافی است باتری یا مجموعه باتری مورد استفاده سالم و آماده استفاده باشد. در صورت بروز مشکل برای باتری، کافی است برای آن باتری جایگزین تهیه نمود. کلیه روشناییها قابل استفاده خواهند شد. بزرگترین مشکل استفاده از باتری مرکزی، سیم کشی اضافی در ساختمان است که میتواند هزینه راهاندازی را افزایش دهد. روش دوم استفاده از روشناییهای اضطراری به صورت جداگانه است که هر کدام دارای باتری داخلی هستند و بدون نیاز به سیم کشی مخصوص به صورت مستقل از یکدیگر عمل میکنند.
در صورت نیاز به راهاندازی روشنایی اضطراری در ساختمان خود، مجموعه ما جهت ارائه راهکار و اجرای پروژه در خدمت شما خواهد بود.