پژوهش در زمینه انرژی و باتری

1- باتری‌های لیتیم یون
باتری‌های لیتیم و سایر باتری‌هایی که با مکانیسم انتقال یون‌های مثبت فلزی میان آند و کاتد با ساختار لایه‌ای عمل می‌کنند، بسیار مورد توجه پژوهشگران قرار دارند. مطالعات اخیر نشان داده است که مکانیسم درج و وارهایی یونهای فلزی در یک ساختار لایه ای می تواند عمر چرخه طولانی تری نسبت به اکسیداسیون و احیای آند و کاتد داشته باشد. زیرا فرایند درج و وارهایی یونها بر ساختار آند و کاتد اثر کمتری خواهد گذاشت. در یک باتری سرب اسیدی که از طریق اکسیداسیون و احیای صفحات دارای مواد فعال سرب (آند) و دی اکسید سرب (کاتد) عمل می کند، بعد از نهایتا 300 سیکل شارژ و دشارژ موجب از هم گسیختگی شبکه و مواد فعال می شود. اتفاقی که در باتری های لیتیم یون بعد از حداقل 500 سیکل می افتد.
پرداختن به این موضوعات و سایر مسائل مربوط به باتری های لیتیم، سدیم، آلومینیوم و مشابه آنها مورد توجه این مرکز است و مجموعه آمادگی دارد در پروژه های دانشگاهی یا صنعتی مشارکت داشته باشد.

2- سایر انواع باتری
به عنوان یک همکار پژوهشی، مرکز تخصصی انرژی و باتری در کنار همه تیم هایی است که در زمینه باتری ها فعالیت پژوهشی انجام می دهند. باتری هایی مانند آلکالاین، نیکل کادمیم، نیکل متال هیدرید، سرب اسید، فلز هوا و .. می تواند یک موضوع پژوهشی مورد مذاکره باشد.

3- تولید سلول های فوتوولتاییک
در برخی مراجع علمی به سلول های فوتوولتاییک، باتری خورشیدی گفته می شود. این سلولها انرژی تابشی نور خورشید را به الکتریسیته تبدیل می کنند. مکانیسم عملکرد این سلول ها از یک واکنش فوتوالکتروشیمیایی پیروی می کند که در آن فوتونهای نورخورشید انرژی لازم برای جهش الکترون ها از یک شکاف انرژی p-n را فراهم می آورند. استفاده از نیمه رساناها در این زمینه حیاتی است. تا به امروز انواع مختلف سلول های فوتوولتاییک طراحی شده اند که تنها تعداد انگشت شماری از آنها به مرحله تجاری سازی رسیده است. مجموعه ما در این زمینه نیز آماده همکاری است.

سبد خرید